ZZJZZV

Predstavljanje usluga Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri

Pozivamo Vas da 15. 12. 2016. g. u 10.00 sati dođete na predstavljanje usluga Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Varaždin ( Kukuljevićeva 12, Varaždin) koje se odnose na pomoć kod zapošljavanja.

Poštovani korisnici,

Pozivamo Vas da 15. 12. 2016. g. (četvrtak) u 10.00 sati dođete na predstavljanje usluga Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Varaždin ( Kukuljevićeva 12, Varaždin) koje se odnose na pomoć kod zapošljavanja npr. samoprocjenu vlastitih sposobnosti i mogućnosti, pisanje molbe i životopisa, priprema za razgovor sa poslodavcem i sl.

Sve usluge CISOK-a su besplatne i dostupne svim građanima.

Na ovom predstavljanju možete saznati u čemu Vam točno CISOK i Hrvatski zavod za zapošljavanje mogu pomoći u traženju željenog zaposlenja.

Podijelite:

Aktualno

Tjedno kretanje gripe u Varaždinskoj županiji u sezoni 2023./2024.

 Cijepljenje protiv gripe provodi se prema preporukama HZJZ: https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/cijepljenje-protiv-gripe-za-osobe-s-povecanim-rizikom-od-razvoja-teskog-oblika-gripe-i-njezinih-komplikacija-2/ Cijepljenje se može obaviti u ordinacijama obiteljske medicine, u ordinacijama izabranih pedijatara i u Epidemiološkoj djelatnosti